Hva smaker fitte hvordan bruke dildo

hva smaker fitte hvordan bruke dildo

men fforskjellig på samme jente også. Men det er ikke poenget, vi gjør det, for vi elsker at dere stønner av nytelse når vi leker med tungen der nede. Trenger ikke å være helt glattbarbert men litt stell må en kunne forvente. Her om dagen syntes jeg det lukta/smakte kjemperart av munnen hans etter at han slikka. Hei, det ville vært løgn å si at dere jenter smaker godt når vi slikker dere. Ellers: normal underliv av alt det innebærer. Men når det gjelder bæsj, så er min kjæreste ekstremt finfølt!). Hvis det er noen timer siden vasking lukter det. hva smaker fitte hvordan bruke dildo Gutter elsker å slikke fitte, bare sørg for å være renslig, ingen bakdel å frisere musen litt. Vanligvis lukter/smaker det ingenting (vasker seg jo). Dessuten er det ikke så lett å få orgasme med kun slikking. Kjønnssaftene lukter jo ikke spesielt mye siden de alltid er nye og ferske og dermed ikke har blitt angrepet av bakterier som skaper lukt. Men det lukter kanskje litt salt sjø. Nesten som kjøttkaker i brun saus. Er ikke sånn veldig fan av å kline i det øyeblikket, men merker jo noe. Helt normalt at det kan gå lang tid før du oppnår orgasme på denne måten. Jeg går utifra at hun er renslig, da smaker det ihvertfall ikke reke eller østers.

Seksualitet: Hva smaker fitte hvordan bruke dildo

Styr unna den slags mat, samt ting med krydder, den smaken setter seg nedentil., lat som ingenting. "Det er bra, for kjøttkaker er jo det beste jeg vet var hans kommentar til den observasjonen. Lukt og smak henger jo veldig sammen da, så regner med at det smaker sjø også. Gubben (som er ekstremt lukt og smak følsom relativt nyvasket ingenting.

Sex: Hva smaker fitte hvordan bruke dildo

Uaaa.(man tisser/promper/bajser der nede. Ellers er det ikke så mye smak med mindre hun har spist hvitløk eller sterk taco. Husk meg Anbefales ikke for PC/nettbrett/mobil. Som brukes av mange. Skjul at jeg er logget inn. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, det smaker liksom ikke så mye men man merker på en måte en viss syrlighet? Liker det bedre en sæd egentlig, selv om begge er digg. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Så all fitte smaker likt?-dessverre og heldigvis ikke. Noen som kan gi en detaljert beskrivning av hva norske kjendr nakenbilder vondt i nedre del av magen det smaker? Hvis fitta er ren og uten sykdommer smaker den mildt og godt. Hvis du er jævlig kåt,. Jeg har ikke smakt mus/vagina før og lurte på hvordan smaker det egentli? Har hørt noen evne reke, men det smaker jo ikke noe godt i det heletatt! Vanskelig å si hva det smaker som, det smaker jo bare som fitte.

0 kommentarer til “Hva smaker fitte hvordan bruke dildo

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *